Το OWASP.gr στο AthCon

Η Ελλνική Ομάδα Εργασίας του OWASP συμμετέχει στο AthCon που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στο Jockey’s Country Club στην Κηφισια.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου, συντονιστής της Ελληνικής Ομάδας Εργασίας, θα παρουσιάσει το OWASP Top 10 2010 καθώς και τους τρόπους αξιοποίησής του, σε συνδυασμό με άλλα ενδιαφέροντα έργα του OWASP, για την υιοθέτηση ενός Ασφαλούς Κύκλου Ζωής Ανάπτυξης Λογισμικού.

Η συμμετοχή της Ελληνικής Ομάδας Εργασίας του OWASP στο AthCon δεν περιορίζεται όμως σε μια παρουσίαση, καθώς μέλη μας συγκρότησαν την Επιτροπή του συνεδρίου που έκρινε τα papers τα οποία θα παρουσιαστούν.Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη μας, τα οποία βοήθησαν σημαντικά στη δύσκολη διαδικασία επιλογής των papers.

Το AthCon είναι ένα ετήσιο, ευρωπαϊκό συνέδριο ασφαλείας με θέματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της ασφάλειας πληροφοριών. Στόχος του συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει έμπειρους στο χώρο επαγγελματίες και ερευνητές για να παρουσιάσουν και να μεταδώσουν πληροφορίες, νέες τεχνικές αλλά και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους πάνω σε κρίσιμα θέματα Ασφαλείας, δίνοντας μια πιο ρεαλιστική άποψη της Ασφάλειας. Σκοπός να φέρει και να καθιερώσει στην Ελλάδα ένα ανωτέρου τύπου συνέδριο Ασφαλείας, αντίστοιχο αυτών του εξωτερικού (Blackhat, defcon κλπ.).

Το πρόγραμμα του AthCon παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με πολλές αξιόλογες ομιλίες και παρουσιάσεις. Οι διεθνούς κύρους ομιλητές και τα θέματα που θα καλύψουν καθιστούν το AthCon ένα πρωτοποριακό security event για τα Ελληνικά δεδομένα.

Οι εγγραφές κλείνουν σήμερα, συνεπώς όσοι θέλετε να το παρακολουθήσετε βιαστείτε.

Advertisements

0 Responses to “Το OWASP.gr στο AthCon”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: